Vrijdag al vroeg uit bed gestapt en de auto al vol geladen ben ik naar mijn visstek gegaan waar ik al een tijd op karpers vis en mijn testbol eens uit te proberen die ik heb samen gesteld het weer was iets minder maar dat mocht de pret niet baaten met een uurtje had ik alle spullen opgezet en de lijnen heb uit gevaren kon de sessie voor beginnen er was veel activiteit op het water dus dat beloofde heel veel maar de aanbeten moest ik toch hebben van de nacht en de vroege morgen.

Zaterdag in de vroege ochtend 06.45 ging mijn beetmelders af zo duf als een konijn pakte ik eerst mijn mobiel maar dat was niet die af ging toen begon het lichtje te branden beet snel mijn tent uit en gaan eenmaal aan de kant kwam er een mooie spiegel op de mat 

De rest van de dag was er weinig te beleven (Op de zeelten na dan)in de nacht van zaterdag en zondag was het weinig slapen want om 02.52 melde zich de tweede karper dit keer een mooie schup

Even bij gekomen maar weer in mijn tent gegaan om mijn nachtrust weer voor te zetten ging om 05.53 weer mijn melder af maar de aanbeet van de laatste was wel vaag korte piepjes en kleine aanslag dacht ik in eerste instantie aan een zeelt maar toen ik de lijn aanspande was er een volle fluiter wat er toen aan de kant kwam was wel de mooiste vangst van de hele sessie een super mooie spiegel

Alles kort gevat hebben de testbollen goed zijn werk gedaan Jos ik wou jou zekers bedanken voor het maken van de testbollen op naar de volgende vissessie en tot gauw.

Kalender
mei 2019
M D W D V Z Z
« aug    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031